Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Andi Down Sabadell lliura els premis del 1r Concurs de Contes sobre la discapacitat intel·lectual
Notícies

Andi Down Sabadell lliura els premis del 1r Concurs de Contes sobre la discapacitat intel·lectual.
08/06/2017

Ahir dia 6 de juny, va tenir lloc a l’espai auditori Pere Quart de Sabadell el lliurament de premis del 1r Concurs de Contes sobre la discapacitat intel·lectual. Aquest esdeveniment s’engloba dins del projecte Relata que enguany respon a una prova pilot en la qual han participat tres institucions educatives de Sabadell: l’escola La Nostra Llar, l’escola Joanot Alisanda i l’escola Claret.

El projecte Relata: 1r Concurs de Contes sobre la discapacitat intel·lectual organitzat per Andi Down Sabadell. compta amb la col·laboració de l’entitat bancària BBVA CX, gràcies a la iniciativa de la cinquena edició de Territoris Solidaris on s’atorguen dotacions econòmiques per a projectes socials a entitats del tercer sector. El projecte també compta amb la col·laboració de la regidoria d’educació i la d’acció social de l’Ajuntament de Sabadell.

El projecte consta d’una activitat central que és el concurs de relats i també la realització d’una activitat de sensibilització als centres educatius sobre la temàtica de la discapacitat intel·lectual, en concret sobre la Síndrome de Down.

Aquest projecte té la finalitat de sensibilitzar i acostar a la societat, en aquest cas als infants, al món de la discapacitat i poder donar diferents mirades a la situació que viuen aquestes persones, a partir de la imaginació i de les pròpies vivències que han plasmat en els relats.

A l’acte hi van assistir 140 alumnes des les tres escoles participants en el projecte així com representants institucionals col·laboradors en el projecte:

Gemma Pi, Directora del CBC Sabadell-Creu de Barberà BBVA-CX.
Joan Berlanga, regidor d’educació de l’Ajuntament de Sabadell.
Gabriel Fernandez, regidor d’acció social de l’Ajuntament de Sabadell.
<< Tornar


Andi Sabadell, Atenció a Infants i Joves amb necessitats especials * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia