Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Activitats d’estiu: Mou-te i Tardes de gresca
Notícies

Activitats d’estiu: Mou-te i Tardes de gresca.
19/07/2017

Com cada any Andi Down Sabadell oferim el programa d’activitats d’estiu 2017 per a persones amb discapacitat intel·lectual de Sabadell o comarca. Duem a terme dos projectes amb diferents franges horàries. Oferim el “Mou-te”, de dilluns a divendres de 10 a 13 h i les “tardes de gresca” dimarts i dijous en horari de tarda.

Enguany el “Mou-te” es desenvolupa a partir de dos línies temàtiques, la fotografia i la cuina. Durant les quatre setmanes que es desenvolupa el projecte s’han dut a tallers i dinàmiques per endinsar-se una mica més en ambdós mons.

Cada taller s’ha desenvolupat al llarg de dues setmanes. El taller de fotografia s’ha dut a terme a la seu de l’entitat i s’ha introduït la fotografia a través de dispositius mòbils, la seva edició i el fotomuntatge, així com les eines de que disposa aquest i com utilitzar-les. També han realitzat dues sortides per veure diferents exposicions de fotografies.

El taller de cuina, s’ha realitzat al centre cívic de la Creu Alta (Cal Balsach), per a disposar d’una cuina i s’han treballat diferents receptes i la seva posada en pràctica.

Les “Tardes de Gresca” es un projecte d’activitats estiuenques que es us duu a terme dos dies a la setmana i són els propis joves que escullen les activitats que volen realitzar. Alguns exemples són anar a la piscina, jugar billar, anar a berenar, entre d’altres.

Aquests dos projectes s’engloben dins del programa d’activitats de lleure per a persones amb discapacitat i dependència “FEM VACANCES” de l’Ajuntament de Sabadell que permet garantir un ajut econòmic a totes les persones de la ciutat que participen a les activitats del programa.

Dins d’aquest programa l’entitat també contempla el viatge de joves d’estiu de l’entitat i el viatge d’autogestors que enguany van a Peníscola i a Roma respectivament.
<< Tornar


Andi Sabadell, Atenció a Infants i Joves amb necessitats especials * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia