Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Presentació del nou curs 2017-2018 d’inserció laboral
Notícies

Presentació del nou curs 2017-2018 d’inserció laboral.
18/09/2017

Queda inaugurat el nou curs 17-18 d’inserció laboral a l’empresa ordinària-Esqueix amb un total de 35 alumnes, més grans de 18 anys. El programa d’inserció laboral a l’empresa ordinària-Esqueix amb 9 anys de trajectòria dins l’entitat té l’objectiu d’aconseguir la inserció estable i de qualitat, en el mercat de treball ordinari, aplicant la metodologia de Treball amb Suport, millorant així, la qualitat de vida de les persones amb la Síndrome de Down o discapacitats intel·lectuals similars.

La inauguració que ha tingut lloc el dia 18 de setembre d’enguany, ha comptat amb la presència del regidor d’acció social de l’Ajuntament de Sabadell, Gabriel Fernàndez on davant de tots els presents, alumnes, professorat i la presidenta de l’entitat Dolors Pallàs ha afirmat que ´´Conquerir autonomia és conquerir llibertat per ser feliç´´.

Aquest programa compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya (Departament de Treball, Afers Socials i Famílies) i de l’Ajuntament de Sabadell.

<< Tornar


Andi Sabadell, Atenció a Infants i Joves amb necessitats especials * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia