Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Assistim a la prresentació del programa “Yo me prep@ro” 2017-18
Notícies

Assistim a la prresentació del programa “Yo me prep@ro” 2017-18.
30/10/2017

El passat 26 d’octubre la Fundación Vodafone España i Down España van reunir totes les entitats provincials que formen part de la nova edició del Programa ”Yo me prep@ro” 2017-2018.

L’objectiu del programa es proporcionar a les persones amb discapacitat intel·lectual les eines i estratègies necessàries per facilitar l’accés al mercat laboral, a través de les diferents tecnologies implantades en la societat: l’accés a internet, l’ús de l’ordinador, comunicació a través de la telefonia mòbil, entre d’altres.

El programa de formació es desenvoluparà en dos nivells: un d’iniciació i un altre de professionalització, ambdós amb un any de de duració, amb un total de 700 hores formatives cadascun.

Andi Down Sabadell, després d’haver realitzat ja els dos cursos, el d’iniciació i el de professionalització, amb uns resultats immillorables, enguany ha iniciat de nou el programa d’inicialització amb 16 participants nous.

En l’edició 2016-1017, dels 21 usuaris i usuàries que van passar per el programa, la meitat van aconseguir un contracte de treball en una empresa ordinària. En relació, als convenis de pràctiques no laborals, un 86% es va acollir en aquest convenis. Es va contactar 33 empreses, 28 de les quals es van implicar en aquesta iniciativa.

Juntament amb la nostra entitat, altres províncies d’Espanya que també hi participen, s’ha arribat a un total de 240 joves que rebran aquest programa de formació. En total seran 10.500 hores formatives recolzades en set nous vídeos tutorials amb un llenguatge senzill i accessible.

<< Tornar


Andi Sabadell, Atenció a Infants i Joves amb necessitats especials * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia