Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Un any més, Art i Quinto a l’Institut Pau Vila de Sabadell
Notícies

Un any més, Art i Quinto a l’Institut Pau Vila de Sabadell.
19/12/2017

El passat dissabte 16 de desembre amics/gues, socis/ies, famílies, infants, joves, adults i professionals d’Andi es varen reunir un any més a l’institut Pau Vila de Sabadell per a realitzar la trobada anual d’Art i Quinto. Aquest esdeveniment de caire lúdic i festiu és una manera de clausurar l’any i fer una trobada amb tota la comunitat d’Andi.

L’acte que va reunir a unes 150 persones es va iniciar amb una presentació de l’acte, a càrrec del grup d’autogestors CARAI de l’entitat. A continuació aquests ja van donar el tret de sortida a les partides de quinto, que es varen anar alternant amb fer cagar el tió i actuacions dels grups de balls, teatre de l’entitat, així com la CoralAndi, Batukandi i Els Cracs d’Andi.

L’acte, també va comptar amb uns servei de bar gestionat pel grup d’autogestors i pels voluntaris del grup Vola de l’entitat.

Tot plegat va resultar ser tot un èxit i els participants van gaudir d’allò més.<< Tornar


Andi Sabadell, Atenció a Infants i Joves amb necessitats especials * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia