Andi Sabadell. Associació Síndrome de Down

Dos joves de l’entitat viatgen a Roma a través del Programa Erasmus Plus
Notícies

Dos joves de l’entitat viatgen a Roma a través del Programa Erasmus Plus.
18/01/2018

L’Eva i el Gerard, dos joves de l’entitat viatgen a Roma durant 10 dies, juntament amb altres 8 joves catalans amb Síndrome de Down o altres discapacitats intel·lectuals.

Tots ells tenen entre 20 i 30anys, requisit indispensable per participar en aquest intercanvi cofinançat pel programa europeu Erasmus Plus.

Durant l’estada coneixeran un grup de joves italians on intercanviaran experiències personals i professionals. Aquest grup de joves italians gestionen una pizzeria a Roma anomenada “La Locanda dei Girasoli”, per aquest motiu el projecte s’anomena “Un món de girasols”.

En aquests deu dies els joves tindran la oportunitat de conèixer joves d’una altra cultura, i d’intercanviar amb ells reflexions sobre la discapacitat i la inclusió laboral.

Durant l´estada, a banda de fer jornades de formació i intercanvi de bones pràctiques en l’àmbit de la inserció laboral, també faran turisme per Roma, desfruitant de tot el que ofereix la capital italiana. D´alta banda, també els rebrà podran visitar l´ajuntament de la ciutat on els rebrà la seva alcaldessa, Virginia Raggi.

La iniciativa d’aquesta aventura va sorgir de La Locanda dei Girasoli, un projecte creat l’any 1999 per la cooperativa de treball I Girasoli amb la finalitat de trobar una sortida laboral digne a persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals. .

<< Tornar


Andi Sabadell, Atenció a Infants i Joves amb necessitats especials * Nota Legal * Política de cookies * Nif: G 60515012 * Contacto * Mapaweb * Produït per Anunzia